OPLEIDINGEN

Wil jij je eigen marketingskills of die van (één) van je medewerkers bijschaven? Ben je op zoek naar no-nonsense opleidingen waar je effectief naar huis gaat met tips & tricks? Dan ben je bij Adman aan het juiste adres. We voorzien standaardopleidingen, alsook opleidingen op aanvraag.

Heb jij een specifieke uitdaging, en wil je graag een opleiding helemaal uitgewerkt op jouw noden en doelstellingen? Geef ons een seintje en we bekijken het graag!

Je wil natuurlijk consistent je huisstijl behouden op sociale media zoals Instagram, Facebook, TikTok, YouTube,… 

Deze training neemt je stap voor stap mee in het proces van het optimaliseren van je sociale media posts met Canva. Het is ideaal voor degenen die al enige ervaring hebben met Canva maar een stap verder willen gaan.

De focus van de training ligt op de praktijk. Concrete oefeningen helpen je om je logo geschikt te maken voor sociale media. Je leert hoe je een opvallende omslagfoto ontwerpt in het juiste formaat, zowel voor desktop als mobiel. Daarnaast ontdek je hoe je afbeeldingen voor sociale media kunt integreren in je huisstijl.

Of je nu leert hoe je de sjablonen voor sociale media effectief toepast of begint met een blanco canvas, alles komt aan bod.

Prijs training: €250

Sinds juli 2023 is Google Universal Analytics begraven en werkt GA4 op volle toeren. Zelf stelt Google haar GA4-verhaal voor als héél eenvoudig, maar is het dat ook? Hebben jullie alle features ontdekt? Slagen jullie erin de nodige events aan te maken? En wat met Google Tag Manager? 

Wat leer je tijdens een opleiding GA4?

  • Tags netjes instellen
  • Events correct aanmaken
  • Custom events creëren
  • Rapporten samenstellen
  • Hoe de juiste conclusies trekken met de data die je ziet/combineert

Voor wie is het?

Voor (digitale) marketers en communicatiemanagers die zelf beter willen instellen, meten en rapporteren. Een basiskennis van Google Analytics is aangeraden.

Prijs: €350 

Wij kijken alvast uit naar jouw deelname!

Jouw trainers

Natasja

Canva Wizard
Alessandro_AdmanAgency

Alessandro

Google Ads & Analytics Maverick

Ga voor de opleiding die bij jou past

Benieuwd naar welke opleiding het meest aansluit bij de noden van jouw bedrijf? Ga vrijblijvend het gesprek aan met onze experts.